Тази зима руските терористи ще се опитат да унищожат енергийната система

...
Тази зима руските терористи ще се опитат да унищожат енергийната система
Коментари Харесай

Зеленски: Русия ще се опита тази зима да унищожи енергийната система на Украйна

Тази зима съветските терористи ще се опитат да унищожат енергийната система на Украйна. Това съобщи президентът на Украйна Владимир Зеленски по време на вечерното си послание към украинците.

Президентът заяви, че през днешния ден се е състояло дълготрайно съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ, на което са прегледани няколко основни въпроса. " Първият е, несъмнено, фронтът. Ситуацията в главните посоки, отчетите на командирите, обезпечаването на снаряди и Противовъздушна отбрана ", сподели президентът.

В същото време вторият въпрос на залога също е директно обвързван с украинската отбрана - С устойчивостта на нашата страна. По-специално, става дума за подготовка за зимата, отбрана на оборудванията за произвеждане и обезпечаване на електричество и топлота, възобновяване на всичко, което е развалено от съветските удари и военни дейности, уточни Зеленски.

" Сегашното управление на Русия постоянно прави това, което към този момент е правело. Те повтарят всички неточности. Те повтарят цялото зло. И когато не съумеят, те мислят, че сякаш са създали малко зло, с цел да съумеят. Такава луда логичност. Но ние би трябвало да го имаме това в поради. Тази зима съветските терористи още веднъж ще се опитат да унищожат нашата енергийна система. Те не са в положение да възприемат мнението, че Украйна по този начин или другояче няма да бъде превзета. Но ще се опитат да създадат повече удари и повече опити да заобиколят нашата отбрана ", акцентира Зеленски.

В тази връзка президентът увери, че " изцяло осъзнаваме заплахата ".

Той добави, че през днешния ден е имало отчети на военните и всички длъжностни лица, които дават отговор за отбраната на украинската енергетика и за тактиката на прекосяването на зимата. По-специално, рапортуваха ръководителят на държавното управление, министрите, ръководителите на енергийните компании, представители на сферата на връзките, ръководителите на районните администрации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР